سعود الفیصل هنوز در وین است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۴۳۵۰۶ سایت-خوان

روز یکشنبه بود که به صورت غیرمنتظره اعلام شد فیصل در وین حضور یافته و «جان کری» وزیر خارجه آمریکا در هواپیمای او، با وی دیدار کرده است. کری در این دیدار فیصل را در جریان روند مذاکرات هسته‌ای قرار داد.

خبرنگار روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» دوشنبه شب گزارش داد که «سعود الفیصل» وزیر خارجه عربستان سعودی همچنان در وین به سر می‌برد.

به گزارش فارس، خبرنگار روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» دوشنبه شب در حالی که مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه موسوم به ۱+۵ پایان یافته بود، گزارش داد که «سعود الفیصل» وزیر خارجه عربستان همچنان در وین پایتخت اتریش به سر می‌برد.

روز یکشنبه بود که به صورت غیرمنتظره اعلام شد فیصل در وین حضور یافته و «جان کری» وزیر خارجه آمریکا در هواپیمای او، با وی دیدار کرده است. کری در این دیدار فیصل را در جریان روند مذاکرات هسته‌ای قرار داد.

ساعتی بعد خبرگزاری تاس روسیه به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که مواضع عربستان و رژیم‌صهیونیستی بر روند مذاکرات هسته‌ای تأثیر منفی گذاشته است.

دور تازه مذاکرات هسته‌ای ایران و شش کشور روز دوشنبه در حالی به پایان رسید که قرار بود سوم آذر پایان گفت‌وگوها و زمان حصول توافق جامع باشد. پابرجا بودن اختلافات موجب شد تا مذاکرات برای هفت ما دیگر، تا تیر ماه، تمدید شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن