حضور برادر رییس‌جمهور در مراسم پاشایی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۴۱۹۵۹ سایت-خوان

مراسم ترحیم مرتضی پاشایی در حالی برگزار شد که دستیار ویژه‌ی رییس‌جمهور و یکی از وزیران دولت قبل در آن حضور یافتند.

حضور برادر رییس‌جمهور در مراسم پاشایی

حسین فریدون - دستیار ویژه و برادر رییس‌جمهور - و رستم قاسمی - وزیر سابق نفت - عصر روز سه‌شنبه، ۲۷ آبان‌ماه، در مراسم یادبودی که برای مرتضی پاشایی - خواننده‌ی جوان موسیقی پاپ - برگزار شده بود، حضور یافتند.

به گزارش ایسنا، این مراسم ترحیم، در مسجد امیرالمومنین واقع در بلوار مرزداران برگزار شد و جمع پرشماری از مردم و تعدادی از چهره‌های فرهنگی و هنری در آن حضور یافتند.

تعداد حاضران در این مراسم به‌اندازه‌ای زیاد بود که برنامه از طریق چند ال‌سی‌دی به‌شکل مستقیم برای حاضران در خیابان‌های اطراف مسجد پخش می‌شد.

مرتضی پاشایی صبح روز جمعه (۲۳ آبان‌ماه) در تهران از دنیا رفت و پیکرش ۲۵ آبان‌ماه از مقابل تالار وحدت تشییع شد و غروب همان روز در قطعه‌ی هنرمندان بهشت زهرا (س) آرام گرفت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن