ناپدید شدن هشت نظامی مصری در دریا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۴۰۹۳۳ سایت-خوان

ارتش مصر از ناپدید شدن هشت نظامی خود در پی حمله تروریستی به یک کشتی جنگی مصری در دریای مدیترانه خبر داد.

سخنگوی نظامی ارتش مصر روز پنج شنبه در بیانیه ای اعلام کرد که یک ناو نیروی دریایی ارتش مصر دیروز در دریای مدیترانه درمعرض حمله تروریستی قرار گرفت و دراین حمله ، هشت نظامی مصری ناپدید شدند.

به گزارش فردا به نقل از العالم، این حادثه تروریستی بامداد روز چهارشنبه مقابل سواحل شهر دمیاط در شمال مصر روی داد که به انهدام چهار قایق گروه های تروریستی منجر شد و ۳۲ نفر دراین عملیات دستگیر شدند.

بر اساس این بیانیه، عملیات جستجو به نجات ۵ نفر از مجروحان نیروی دریایی منجر شد، ولی جستجو برای یافتن هشت نفر دیگر ادامه دارد.

این سخنگوی نظامی همچنین گفت که عملیات پاکسازی منطقه درگیری درحال انجام است، و مسؤولان امنیتی ذیربط درحال بازجویی از تروریستهای دستگیر شده هستند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن