راه‌اندازی پرواز مستقیم کیش- استانبول

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۳۹۸۷۲ سایت-خوان

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: توسعه ورونق گردشگری در کیش نیازمند ارتباط مستمر با کشورهای منطقه است و برقراری مسیر پروازی مهمترین زیرساخت و زمینه ساز این ارتباطات است.

راه‌اندازی پرواز مستقیم کیش- استانبول

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از فعال شدن پروازهای کارگو برای حمل بار کسبه و تجار میان ایران و ترکیه در آینده‌ای نزدیک خبرداد و گفت: ساکنان و گردشگران کیش می توانند به صورت مستقیم و رفت و برگشت از کیش به استانبول سفر کنند.


به گزارش مهر، علی‌اصغر مونسان با اشاره به اهمیت برقراری خطوط پروازی بین کیش و کشورهای همسایه، به پیگیری‌های انجام شده توسط مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش در این خصوص اشاره کرد و گفت: خط پروازی بین کیش و استانبول به صورت رفت و برگشت راه‌اندازی شده است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: توسعه ورونق گردشگری در کیش نیازمند ارتباط مستمر با کشورهای منطقه است و برقراری مسیر پروازی مهمترین زیرساخت و زمینه ساز این ارتباطات است.

وی تصریح کرد: پرواز مستقیم کیش-استانبول به صورت رفت وبرگشت با قیمت ۷۵۰ هزار تومان از ۲۵ آبان هرهفته روزهای یکشنبه و چهارشنبه انجام می‌شود و حمل بار مسافران تا سقف ۵۰ کیلوگرم رایگان است.

مونسان از برقراری خط پروازی ترکیش در آینده نزدیک خبر داد و افزود: با اقدامات انجام شده توسط سازمان منطقه آزاد کیش علاوه بر راه اندازی خط پروازی ترکیش، به زودی پروازهای کارگو نیز برای رفاه حال کسبه وتجار برقرار می‌شود.

وی اظهار داشت: فراهم کردن امکان تبادل کالا بین کیش و ترکیه، ایجاد همکاری وتعامل میان تجار وکسبه دوکشور، جذب سرمایه گذاران ترک برای فعالیت درجزیره کیش، ایجاد رقابت درتولید کالای باکیفیت و جذب گردشگران ترک و کشورهای دیگر ازمسیر ترکیه ازجمله مزایای برقراری این خط پروازی بین کیش وترکیه است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن