حمله افراد مسلح به دو حسینیه در عربستان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۳۸۷۸۹ سایت-خوان

پیش از در تیراندازی افراد مسلح ناشناس به سوی مراسم عزاداری عاشورا در روستای الدالوه استان الحساء در شرق عربستان هفت نفر کشته و نه نفر زخمی شده بودند.

افراد مسلح به دو حسینیه دیگر در استان الاحساء در شرق عربستان حمله کردند.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، افراد مسلح به سوی دو حسینیه در روستاهای القرین و القاره در استان الاحساء عربستان تیراندازی کردند.

پیش از در تیراندازی افراد مسلح ناشناس به سوی مراسم عزاداری عاشورا در روستای الدالوه استان الحساء در شرق عربستان هفت نفر کشته و نه نفر زخمی شده بودند.

سرهنگ زیاد الرقیطی سخنگوی منطقه الشرقیه عربستان گفت:«در ساعت یازده و نیم دوشنبه شب، سه فرد مسلح نقاب دار با سلاح های تیربار و هفت تیر به سوی شماری از شهروندان در روستای الدالوه تیراندازی کردند.»

منابع محلی شمار زخمی های تیراندازی در روستای الدالوه را سی نفر اعلام کردند که بسیاری از آنها کودکان هستند.

پلیس عربستان در همه روستاهای استان الاحساء منع آمد و شد اعلام کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن