نعمت‌زاده: خروج از رکود ساده نیست

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۳۷۶۰۰ سایت-خوان

نعمت زاده ضمن ابراز امیدواری در خصوص ادامه روند راه‌اندازی واحدهای تولیدی و رونق تجارت و تولید در کشور با همت صنایع و تولیدکنندگان، از دولت بابت حمایت از تولیدکنندگان قدردانی کرد و گفت: خروج از رکود کار ساده‌ای نیست.

نعمت‌زاده: خروج از رکود ساده نیست

وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: خروج از رکود کار ساده‌ای نیست و همت، تدبیر و پشتکار می‌خواهد.

به گزارش ایسنا، محمدرضا نعمت‌زاده در حاشیه مراسم افتتاح مجتمع تولید فولاد زرندیه گفت: علیرغم شرایط سخت اقتصادی که تاکنون پشت سر گذاشته‌ایم و همچنان ادامه دارد، جای تقدیر است که دست‌اندرکاران این پروژه نسبت به راه‌اندازی آن اقدام کرده‌اند.

وی ضمن ابراز امیدواری در خصوص ادامه روند راه‌اندازی واحدهای تولیدی و رونق تجارت و تولید در کشور با همت صنایع و تولیدکنندگان، از دولت بابت حمایت از تولیدکنندگان قدردانی کرد و گفت: خروج از رکود کار ساده‌ای نیست.

نعمت‌زاده با تأکید براینکه خروج از رکود همت، تدبیر و پشتکار می‌خواهد، افزود: براساس آمارها طی چهار ماهه نخست سال جاری رشد اقتصادی در حوزه صنعت و معدن با رشد ۱۰ درصدی همراه بوده و امیدواریم این رویه همچنان ادامه پیدا کند.

وی با بیان اینکه صنعت نقش پیشرو در اقتصاد کشور دارد، تأکید کرد: فعالیت‌های کارآمد واحدهای تولیدی و صنعتی منجر به توسعه اقتصاد و تولید در کشور خواهد شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن