پیگیری اسیدپاشی‏ها در خانه ملت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۳۷۵۷۰ سایت-خوان

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی افزود: در بحث امر به معروف و نهی از منکر، کسی اعتقاد به تندروی ندارد؛ همچنین نمی‌توان نسبت به هجمه‌های فرهنگی بی‌تفاوت بود و در این زمینه باید تعادل برقرار شود.

پیگیری اسیدپاشی‏ها در خانه ملت

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در خصوص واکنش کمیسیون اجتماعی خانه ملت به اسیدپاشی‏های اخیر افزود: اسیدپاشی‏ها قطعأ در کمیسیون اجتماعی مجلس پیگیری می‌شود.

حمیدرضا مشهدی‌عباسی امروز در گفت‌وگو با فارس در دماوند با بیان اینکه بعضی از مدیران مستقیم پیگیر این موضوع هستند و نخواستیم وقت آنها را بگیریم، اظهار کرد: کمیسیون اجتماعی مجلس در نظر دارد تا افرادی که به طور مستقیم این موضوع را مدیریت می‌کنند، به کمیسیون اجتماعی مجلس دعوت کند و آنها توضیحاتی را ارائه دهند و طی دو هفته آینده موضوع اسیدپاشی در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی خواهد شد.

وی با بیان اینکه در دو سال گذشته دانشمندان هسته‌ای را از دست داده‏ایم، بیان کرد: در خصوص ترور آنها رسانه‌های بیگانه شایعات زیادی را پخش کرده بودند و وقتی که عوامل آن دستگیر شدند، مردم مشاهده کردند که توسط رژیم صهیونیستی تعلیم دیده بودند تا دانشمندان هسته‌ای کشورمان را ترور کنند.

مشهدی‌عباسی با بیان اینکه این امر می‌طلبد تا دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی بیشتر تلاش کنند، اظهار کرد: ملت ایران می‌دانند که همه توطئه‌ها زیر سر استکبار جهانی است و وزیر کشور باید توجه بیشتری نسبت به این مسائل و توطئه‌هایی که از مرز‌های جنوب شرقی ایران آغاز می‌شود، داشته باشد و از آنها جلوگیری کند.

وی با بیان اینکه دشمنان امروز می‌خواهند امنیتی که توسط خون شهدا به دست آمده است را خدشه‌دار کنند، تصریح کرد: غربی‏ها می‌خواهند ایران را در بحث گردشگری ناامن جلوه دهند؛ چراکه امروز ایران در حوزه گردشگری فضای خوبی در منطقه دارد و از امنیت مناسبی برخودار است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: آنها با این اقدامات می‌خواهند همچون مسئله تحریم که ‌به حوزه اقتصادی کشور ضربه زد، صدماتی را در زمینه‏ های اجتماعی نیز وارد آورند.

مشهدی‏ عباسی ادامه داد: به طور یقین، این موضوع فاش می‌شود؛ اما در این زمینه، توقع داریم که دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی آگاهانه‌تر به این مسائل توجه داشته باشند و خوشبختانه دستگاه قضا دستورات خوبی برای حل این موضوع صادر کرده است.

وی همچنین با اشاره به طرح ‌امر به معروف و نهی از منکر مجلس شورای اسلامی گفت: این طرح مربوط به دوره‌های قبل است که در خصوص اختلاس و اهمیت تکریم ارباب رجوع بحث می‌کند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی افزود: در بحث امر به معروف و نهی از منکر، کسی اعتقاد به تندروی ندارد؛ همچنین نمی‌توان نسبت به هجمه‌های فرهنگی بی‌تفاوت بود و در این زمینه باید تعادل برقرار شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن