تداوم درگیری های مدافعان کرد و داعش

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۳۶۸۹۳ سایت-خوان

این گزارش همچنین به نقل از گروه دیده بان حقوق بشر سوریه از تداوم این درگیری ها تا ساعات اولیه امروز در چند منطقه حومه کوبانی خبر داد.

خبرگزاری 'د.پ.آ'ی آلمان در گزارشی از بیروت به نقل از خبرگزاری 'رودا'ی اقلیم کردستان اعلام کرد که پیشمرگ های کرد پس از حملات سنگین، بار دیگر کنترل تپه استراتژیک 'تل شعیر کوبانی' در شمال سوریه را از دست داعشی ها باز پس گرفتند.

به گزارش ایرنا، پیشمرگ های کرد روز شنبه پس از یک عملیات نیروهای ائتلاف آمریکایی ضدداعش که به کشته شدن دست کم ۱۱ شبه داعشی و ۴ مدافع کرد نیز منجر شد، موفق شدند تپه استراتژیک تل شعیر را از کنترل تروریست ها خارج سازند.

این گزارش همچنین به نقل از گروه دیده بان حقوق بشر سوریه از تداوم این درگیری ها تا ساعات اولیه امروز در چند منطقه حومه کوبانی خبر داد.

داعش که دست پرورده غرب و همپیمانان منطقه ای آمریکاست، جنایات هولناکی را در سوریه و عراق مرتکب شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن