کنترل ویروس ابولا ۴ ماه زمان می خواهد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۳۶۲۰۶ سایت-خوان

رئیس فدراسیون بین المللی جمعیت های صلیب سرخ و هلال احمر هشدار داد حتی اگر همه اقدامات ضروری اتخاذ شود، کنترل ادامه شیوع بیماری ابولا دست کم چهار ماه به طول خواهد انجامید.

کنترل ویروس ابولا 4 ماه زمان می خواهد

الحاج السی رئیس فدراسیون بین المللی جمعیت های صلیب سرخ و هلال احمر در ادامه اظهارات خود فهرستی از اقدامات موثر برای کمک به کنترل شیوع ابولا را از جمله قرنطینه مناسب ، درمان مناسب و به موقع موارد تایید شده برشمرد.

به گزارش مهر، وی گفت: اگر اقدامات مناسبی اتخاذ شود ، در حال حاضر نیز همانند گذشته می توان از ادامه شیوع ظرف مدت چهار تا شش ماه پیشگیری کرد.

این مقام که در کنفرانس فدراسیون های بین المللی جمعیت های صلیب سرخ و هلال احمر آسیا- اقیانوس آرام سخن می گفت در ادامه تاکید کرد همیشه عدم اتخاذ اقدامات مناسب و به موقع بهایی دارد که باید پرداخت.

بیماری کشنده ابولا تاکنون جان بیش از چهار هزار و ۵۰۰ نفر را در غرب آفریقا گرفته است و کاشناسان هشدار می دهند شمار مبتلایان تا اول دسامبر ممکن است به ۱۰ هزار نفر نیز برسد.

هیچ واکسن یا راه درمان مشخصی برای ابولا که همچنین میان برخی از کارکنان پزشکی اسپانیا و آمریکا نیز شیوع یافته است ، وجود ندارد.

کارشناسان می گویند بررسی وضع مسافران سفرهای هوایی در زمان عزیمت گزینه بهتری نسبت به بررسی وضع آنها در زمان ورود به فرودگاه های دیگر کشورها است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن