واکنش اصغر فرهادی به فاجعه اسیدپاشی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۳۵۴۵۷ سایت-خوان

اصغر فرهادی در پی حادثه اسیدپاشی در اصفهان در متنی واکنش نشان داد. این کارگردان سینمای ایران در این متن که در اختیار خبرآنلاین گذاشته آورده است: «از جامعه پزشکی ایران، متخصصان در داخل و خارج از کشور خواهشمندم از هر طریق ممکن همه همت و توان خود را در این لحظات سخت برای کمک به بانوان آسیب‌دیده فاجعه غیرقابل باور این روزهای شهر غم‌آلود اصفهان به کار بندند. من پیشاپیش تلاش همه کسانی که مرهمی بر زخم بی‌پایان این عزیزان می‌گذارند را صمیمانه قدر می‌نهم و سپاس می‌گویم. » پیش از این نیز کیانوش عیاری کارگردان مطرح سینمای ایران و سازنده فیلم سینمایی «خانه پدری» نسبت به فاجعه اسیدپاشی در اصفهان واکنش نشان داده بود.

اصغر فرهادی در پی حادثه اسیدپاشی در اصفهان در متنی واکنش نشان داد.

این کارگردان سینمای ایران در این متن که در اختیار خبرآنلاین گذاشته آورده است: «از جامعه پزشکی ایران، متخصصان در داخل و خارج از کشور خواهشمندم از هر طریق ممکن همه همت و توان خود را در این لحظات سخت برای کمک به بانوان آسیب‌دیده فاجعه غیرقابل باور این روزهای شهر غم‌آلود اصفهان به کار بندند.

من پیشاپیش تلاش همه کسانی که مرهمی بر زخم بی‌پایان این عزیزان می‌گذارند را صمیمانه قدر می‌نهم و سپاس می‌گویم.»

پیش از این نیز کیانوش عیاری کارگردان مطرح سینمای ایران و سازنده فیلم سینمایی «خانه پدری» نسبت به فاجعه اسیدپاشی در اصفهان واکنش نشان داده بود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن