داعش رئیس جمهوری آرژانتین را تهدید کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۲۹۶۲۷ سایت-خوان

شبه نظامیان داعش علیه غرب اعلام جنگ کرده و به دنبال ایجاد خلافتی در قلب خاورمیانه هستند.

رئیس جمهوری آرژانتین در جریان سفرش به واتیکان گفت، به خاطر دوستی‌اش با رهبر کاتولیک‌های جهان و به رسمیت شناختن اسرائیل و فلسطین، از سوی داعش تهدید شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، کریستینا فرناندز، رئیس جمهوری آرژانتین گفت، وزارت امنیت و سرویس‌های اطلاعاتی کشورش در حال حاضر با تهدید داعش که بخش وسیعی از خاک سوریه و عراق را تصرف کرده، دست و پنجه نرم می‌کنند.

فرناندز پس از دیدار با پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان به خبرنگاران گفت: ظاهرا داعش تهدید کرده است اما من به این تهدیدها اعتنایی نمی‌کنم چرا که اگر بخواهم به چنین تهدیدهایی توجه کنم باید زیر تخت زندگی خود را بگذرانم!

شبه نظامیان داعش علیه غرب اعلام جنگ کرده و به دنبال ایجاد خلافتی در قلب خاورمیانه هستند.

پاپ فرانسیس که اغلب جنگ را محکوم کرده است، ماه گذشته میلادی گفت برای جامعه بین‌الملل استفاده از زور برای متوقف کردن اقدامات تهاجمی شبه نظامیان داعش که هزاران تن را در عراق و سوریه کشته و یا بی‌خانمان کرده‌اند، قانونی است.

فرناندز و پاپ فرانسیس در مراسم صرف ناهار درباره سیستم مالی جهانی و اقتصاد آرژانتین نیز با یکدیگر صحبت کردند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن