تحقیق و تفحص از بیمه تصویب شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۲۳۹۸۱ سایت-خوان

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی از تصویب تحقیق و تفحص بیمه خبر داد و گفت: اعضای این هیات انتخاب شده‌اند. به گزارش ایسنا، علی اصغر یوسف نژاد در نشستی خبری که به مناسبت هفته دولت در وزارت اقتصاد برگزار شد، با بیان اینکه منافع ملی در گرو همکاری بین دولت و مجلس است گفت:عد‌ه‌ای تلاش می‌کنند روابط بین دولت و مجلس را خراب کنند. وی افزود: عده‌ای در داخل مجلس سعی می‌کنند بر فضای مجلس مدیریت کنند تا ارتباط تضعیف شود، اما تلاش دولت افزایش تعاملات است. .

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی از تصویب تحقیق و تفحص بیمه خبر داد و گفت: اعضای این هیات انتخاب شده‌اند.

به گزارش ایسنا، علی اصغر یوسف نژاد در نشستی خبری که به مناسبت هفته دولت در وزارت اقتصاد برگزار شد، با بیان اینکه منافع ملی در گرو همکاری بین دولت و مجلس است گفت:عد‌ه‌ای تلاش می‌کنند روابط بین دولت و مجلس را خراب کنند.

وی افزود: عده‌ای در داخل مجلس سعی می‌کنند بر فضای مجلس مدیریت کنند تا ارتباط تضعیف شود، اما تلاش دولت افزایش تعاملات است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن