واگذاری اینترنت بی سیم در ۸ هزار روستا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۲۲۳۳۶ سایت-خوان

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات روستایی گفت: این فناوری در روستاهایی عرضه می شود که دارای سیستم WLL روستایی هستند و امکان واگذاری اینترنت پرسرعت در آنها فراهم نیست.

واگذاری اینترنت بی سیم در 8 هزار روستا

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از واگذاری اینترنت بی سیم با تکنولوژی وای فای در ۸ هزار روستای کشور خبر داد و گفت: با اجرای این پروژه اینترنت پرسرعت بی سیم را با حداقل سرعت ۵۱۲ کیلوبیت در ثانیه به روستاهایی که تاکنون امکان واگذاری اینترنت وجود نداشته است، می بریم.

حسن رضوانی در گفتگو با مهر از اتمام مراحل تدوین پیش نویس اولیه پروژه اینترنت پرسرعت بی سیم روستایی خبر داد و تاکید کرد: به زودی مناقصه اجرای این پروژه برگزار می شود.

وی با بیان اینکه پروژه وای فای روستایی در قالب طرح خدمات اجباری مخابراتی (USO) قرار است به اجرا درآید، افزود: بر اساس اجرای پروژه USO دولت ها موظف به سرمایه گذاری در حوزه اینترنت، پست و مخابرات در مناطقی هستند که صرفه اقتصادی برای بخش خصوصی ندارد. بر این اساس امسال در برنامه اتصال ۸ هزار نقطه روستایی را به اینترنت پرسرعت از طریق وای فای داریم.

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات روستایی گفت: این فناوری در روستاهایی عرضه می شود که دارای سیستم WLL روستایی هستند و امکان واگذاری اینترنت پرسرعت در آنها فراهم نیست.

رضوانی با بیان اینکه هم اکنون مراحل تدوین پیش نویس اولیه و امور مربوط به قرارداد این پروژه در مرحله نهایی است، اضافه کرد: به زودی مناقصه اجرای این پروژه میان اپراتورهایی که مجوز فعالیت در زمینه اینترنت وای فای را دارند، برگزار می شود. امیدواریم تا پایان سال علاوه بر انجام مناقصه، بخشی از این پروژه نیز افتتاح و وارد مرحله اجرا شود.

وی سرمایه گذاری اولیه برای این پروژه را بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان برآورد کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن