پس‌لرزه‌ها در مورموری ادامه دارد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۲۲۳۲۷ سایت-خوان

شبکه‌های لرزه‌نگاری این موسسه از ساعت ۱۵:۵۴ مورخ ۲۶ مرداد ماه الی ساعت ۸ صبح امروز ۲۹ مرداد تعداد ۳۲۷ زمین لرزه در حوالی مورموری واقع در استان ایلام ثبت کرده‌اند.

پس‌لرزه‌ها در مورموری ادامه دارد

مرکز لرزه نگاری کشور از ثبت ۳۲۷ زمین لرزه در سه روز اخیر در حوالی مورموری خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز لرزه نگاری موسسه ژیوفیزیک دانشگاه تهران، شبکه‌های لرزه‌نگاری این موسسه از ساعت ۱۵:۵۴ مورخ ۲۶ مرداد ماه الی ساعت ۸ صبح امروز ۲۹ مرداد تعداد ۳۲۷ زمین لرزه در حوالی مورموری واقع در استان ایلام ثبت کرده‌اند.

بر اساس این گزارش از مجموع این تعداد زمین لرزه یک بار به بزرگی بیش از ۶ ریشتر، پنج بار بین ۵ تا ۶ریشتر، ۳۴ بار بین ۴ تا ۵ ریشتر و ۲۸۷ بار به بزرگی کمتر از ۴ ریشتر اتفاق افتاده است.

زمین لرزه اصلی با بزرگی گشتاوری ۶.۲ در ساعت ۷:۰۲:۰۴ صبح دوشنبه ۲۷ مرداد و بزرگترین پس لرزه‌ها تا این لحظه در ساعت ۹:۵۵:۵۱ و ۲۲:۳۸:۲۴ مورخ ۲۷ مرداد با بزرگی ۵.۸ روی داده است.

همچنین زمین لرزه‌ای با بزرگی ۵.۳ ریشتر بامداد امروز ساعت ۲:۰۲ دقیقه در عمق ۸ کیلومتری مورموری را لرزاند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن