رئیس‌جمهور چهارشنبه به اردبیل می‌رود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۲۱۴۰۲ سایت-خوان

رئیس جمهور در روز دوم سفر خود به استان اردبیل در شورای اداری شرکت خواهد کرد که در این جلسه به جمع بندی مصوبات مربوط به استان می‌پردازند.

رئیس‌جمهور چهارشنبه به اردبیل می‌رود

رئیس جمهور در هفتمین سفر استانی خود روز چهارشنبه هفته جاری، برای انجام سفری دو روزه به استان اردبیل می‌رود.

به گزارش ایسنا، از جمله برنامه‌های رئیس جمهور در سفر دو روزه خود به استان اردبیل دیدار عمومی، شرکت در مراسمی با حضور علما، ایثارگران و نخبگان و برگزیدگان استان اردبیل و همچنین حضور در نشستی با حضور فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران استان، پیرامون موضوع مباحث اقتصادی در بخش خصوصی خواهد بود.

رئیس جمهور در روز دوم سفر خود به استان اردبیل در شورای اداری شرکت خواهد کرد که در این جلسه به جمع بندی مصوبات مربوط به استان می‌پردازند.

لازم به ذکر است که مطابق سفرهای گذشته مصوبات مربوط به این سفر در جلسه‌ای در تهران با حضور استاندار اردبیل و مسئولین این استان مشخص شده است که در جلسه شورای اداری در استان اردبیل نهایی می‌شود.

پیش از این رئیس جمهور به استانهای خوزستان، سیستان وبلوچستان، لرستان، هرمزگان، ایلام، چهار محال وبختیاری سفر کردند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن