هواپیماهای ایران ۱۴۰ مجوز پرواز دارند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۲۰۳۱۲ سایت-خوان

معاون سازمان هواپیمایی کشوری درباره مجوز پرواز هواپیماهای ایران ۱۴۰ گفت: این هواپیماها با توجه به بررسی‌های صورت گرفته، مجوز پرواز دارند و پرواز آن‌ها بدون اشکال است.

معاون سازمان هواپیمایی کشوری گفت: هواپیمای سقوط کرده شرکت هواپیمایی هسا، استانداردهای لازم را برای پرواز داشته است.

حمید حبیبی در گفت‌وگو با ایسنا، تصریح کرد: هواپیمایی که صبح دیروز - یکشنبه - در نزدیکی باند فرودگاه مهرآباد سقوط کرده است، از سوی شرکت هسا و شرکت وابسته آن سپاهان پرواز کرده و قطعا مجوزهای لازم را برای پرواز داشته است.

وی درباره مجوز پرواز هواپیماهای ایران ۱۴۰ گفت: این هواپیماها با توجه به بررسی‌های صورت گرفته، مجوز پرواز دارند و پرواز آن‌ها بدون اشکال است.

به گزارش ایسنا، صبح روز گذشته یک فروند هواپیمای ایران ۱۴۰ متعلق به شرکت هواپیمایی هسا با ۴۸ سرنشین در نزدیکی فرودگاه مهرآباد تهران سقوط کرد که ۳۹ نفر از سرنشینان این پرواز کشته شدند و ۹ نفر دیگر نیز با توجه به جراحات خود در بیمارستان بسر می‌برند.

با پیدا شدن دو جعبه سیاه این هواپیما، کار شناسایی و بررسی دلایل این سقوط از سوی کمیسیون سوانح سازمان هواپیمایی کشوری آغاز شده و نتایج آن اعلام خواهد شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن