جلسه غیررسمی مجمع عمومی سازمان ملل درمورد غزه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۱۸۹۴۴ سایت-خوان

در این نشست ناوی پیلای، کمیسیونر ارشد حقوق بشر سازمان ملل،

مجمع عمومی سازمان ملل جلسه‌ای غیررسمی برگزار خواهد کرد تا گزارش‌های مقامات ارشد این سازمان درباره جنگ غزه را بررسی کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، دفتر "جان اش"، رئیس مجمع عمومی سازمان ملل اعلام کرد، این هیات جهانی ۱۹۳ عضوی برای رسیدن به درخواست کشورهای عربی ساعت ۱۰ صبح روز چهارشنبه (به وقت محلی) نشستی برگزار خواهد کرد.

در این نشست ناوی پیلای، کمیسیونر ارشد حقوق بشر سازمان ملل، "پییر کراهنبول"، رئیس آژانس آوارگان فلسطینی سازمان ملل، "کیونگ واکانگ"، معاون رئیس امور بشردوستانه و "رابرت سری"، هماهنگ کننده ویژه برای روند صلح خاورمیانه نمایندگان سازمان ملل را از اوضاع کنونی جنگ غزه مطلع خواهند ساخت.

این گروه از کشورهای عربی اعلام نکرده‌اند که آیا قصد دارند قطعنامه‌ای را برای تصویب به مجمع عمومی سازمان ملل ارائه دهند یا خیر.

شورای امنیت سازمان ملل خواستار یک آتش‌بس بشردوستانه فوری و بدون قید و شرط در غزه شده البته نه در یک قطعنامه قانونی الزام‌آور.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن