برگزاری مذاکرات کارشناسان ایران و ۱+۵

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۱۵۰۲۴ سایت-خوان

سخنگوی کاترین اشتون، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: نشست کارشناسان ایران و ۱+۵ هم‌زمان با مذاکرات کری و ظریف در وین در حال برگزاری است. به گزارش ایسنا، مایکل مان، سخنگوی اشتون در صفحه توییتر خود نوشت: نشست کارشناسان ایران و گروه ۱+۵ در وین در حال انجام شدن است و این نشست با دیدار جان کری، وزیر امور خارجه ایران و ظریف همتای ایرانیش برگزار می‌شود. روز یک‌شنبه جان کری به منظور شرکت در نشست وزیران امور خارجه ۱+۵ وارد وین شد و با همتایان اروپایی خود دیدار کرد. وی هم‌چنین روز گذشته با محمدجواد ظریف دیداری دو جانبه داشت.

سخنگوی کاترین اشتون، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: نشست کارشناسان ایران و ۱+۵ هم‌زمان با مذاکرات کری و ظریف در وین در حال برگزاری است.

به گزارش ایسنا، مایکل مان، سخنگوی اشتون در صفحه توییتر خود نوشت: نشست کارشناسان ایران و گروه ۱+۵ در وین در حال انجام شدن است و این نشست با دیدار جان کری، وزیر امور خارجه ایران و ظریف همتای ایرانیش برگزار می‌شود.

روز یک‌شنبه جان کری به منظور شرکت در نشست وزیران امور خارجه ۱+۵ وارد وین شد و با همتایان اروپایی خود دیدار کرد.

وی هم‌چنین روز گذشته با محمدجواد ظریف دیداری دو جانبه داشت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن