ضرغامی:پوشش خوبی بر جام جهانی داشتیم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۱۵۰۱۸ سایت-خوان

ضرغامی افزود: همه ۶۴ بازی این جام از سیما و صدای جمهوری اسلامی پخش شد و در کنار آن کارشناسان خبره فوتبال تحلیل‌های خوبی را به مخاطبان ارائه دادند و در مجموع پوشش خوبی بر جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل داشتیم.

رییس رسانه ملی در بازدید از برنامه «۲۰۱۴» پخش همه بازی‌های جام جهانی از صدا و سیما را حاصل تلاشی سخت و برنامه‌ریزی شده دانست، اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کرد و از ادامه حمایت‌های رسانه‌ملی از تیم ملی خبر داد.

به گزارش مهر، سیدعزت‌الله ضرغامی شب گذشته یکشنبه ۲۲ تیر بازی فینال جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل را در استودیوی برنامه «۲۰۱۴» تماشا و پس از آن از عوامل تولید این برنامه تشکر کرد.

ضرغامی در این بازدید که در فضایی صمیمی برگزار شد، پوشش بازی‌های جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل را در رسانه ملی گسترده ارزیابی کرد و گفت: هم در حوزه خبر، هم در سیما و هم در صدا برنامه‌ها و گزارش‌های خوب و موفقی از این مسابقات پخش شد.

وی افزود: همه ۶۴ بازی این جام از سیما و صدای جمهوری اسلامی پخش شد و در کنار آن کارشناسان خبره فوتبال تحلیل‌های خوبی را به مخاطبان ارائه دادند و در مجموع پوشش خوبی بر جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل داشتیم.

رییس رسانه ملی یادآور شد: امسال هم حمایت رسانه ملی از تیم ملی ادامه خواهد یافت و فوتبالیست‌های کشورمان مطمئن باشند در بازی‌های جام ملت‌های آسیا رسانه ملی از آنها حمایت کامل خواهد کرد.

ضرغامی در پایان این بازدید درباره موضوع غزه و حملات صهیونیست‌ها همزمان با برگزاری بازی‌های جام جهانی فوتبال گفت‌: صهیونیست‌ها احساس می‌کردند از سرگرمی رسانه‌ها به بازی‌های جام جهانی بهره خواهند برد تا جنایت‌هایشان مخفی بماند اما دیدیم که رسانه‌های مستقل به خصوص رسانه ملی در شبکه‌های داخلی و به ویژه برون‌مرزی بیشترین اطلاع رسانی را از این جنایات کردند تا اوج قصاوت‌های آنان را در کشتار مردم بی دفاع غزه برای مردم دنیا بازگو کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن