مذاکرات در شب‌های قدر ادامه دارد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۱۴۹۶۱ سایت-خوان

یک عضو هیأت مذاکره‌کننده ایرانی در وین تأکید کرد که هیأت ایرانی در شب‌های قدر نیز به مذاکرات ادامه خواهد داد. به گزارش ایسنا، این عضو تیم مذاکره کننده کشورمان یک‌شنبه شب در واکنش به خبر منتشر شده در بخش خبری ساعت ۲۱ سیما مبنی بر درخواست این هیأت برای توقف مذاکرات هسته‌ای در شب‌های قدر، ضمن تکذیب چنین درخواستی اعلام کرد: تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان همانند ماه‌های گذشته که تحت شرایط دشوار و در ایام و مناسبت‌های مختلف ماموریت ملی خود را به‌طور فشرده و خستگی‌ناپذیر پیگیری کرده، در ایام و لیالی پربرکت قدر نیز با جدیت تمام و با عزمی راسخ و به‌منظور یافتن راه‌حلی پایدار برای موضوع هسته‌ای کشورمان، مسئولیت خطیر خود را دنبال کرده و مراسم گرامی‌داشت و احیای شب‌های قدر را که زمان برگزاری آن هیچ‌گونه تعارضی با زمان تشکیل جلسات سیاسی، فنی و کارشناسی هیأت ندارد به‌نحو مقتضی برگزار خواهد کرد.

یک عضو هیأت مذاکره‌کننده ایرانی در وین تأکید کرد که هیأت ایرانی در شب‌های قدر نیز به مذاکرات ادامه خواهد داد.

به گزارش ایسنا، این عضو تیم مذاکره کننده کشورمان یک‌شنبه شب در واکنش به خبر منتشر شده در بخش خبری ساعت ۲۱ سیما مبنی بر درخواست این هیأت برای توقف مذاکرات هسته‌ای در شب‌های قدر، ضمن تکذیب چنین درخواستی اعلام کرد: تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان همانند ماه‌های گذشته که تحت شرایط دشوار و در ایام و مناسبت‌های مختلف ماموریت ملی خود را به‌طور فشرده و خستگی‌ناپذیر پیگیری کرده، در ایام و لیالی پربرکت قدر نیز با جدیت تمام و با عزمی راسخ و به‌منظور یافتن راه‌حلی پایدار برای موضوع هسته‌ای کشورمان، مسئولیت خطیر خود را دنبال کرده و مراسم گرامی‌داشت و احیای شب‌های قدر را که زمان برگزاری آن هیچ‌گونه تعارضی با زمان تشکیل جلسات سیاسی، فنی و کارشناسی هیأت ندارد به‌نحو مقتضی برگزار خواهد کرد.

او با تاکید بر اهمیت انتقال صحیح اخبار، خواستار دقت هر چه بیش‌تر در این امر با هدف جلوگیری از سوء استفاده رسانه‌های بیگانه شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن