آمادگی هلال احمر برای کمک به مردم غزه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۱۴۷۶۴ سایت-خوان

عراقی گفت: جمعیت هلال احمر آماده است که بر اساس اعلام نیاز فلسطینیان کمک‌های دارویی، غذایی، بیمارستانی و ... خود را به این کشور اعلام کند اما لازم به ذکر است که دسترسی قوی به این منطقه وجود دارد.

معاون امور بین‌الملل و بشردوستانه جمعیت هلال احمر از اعلام آمادگی این جمعیت برای کمک به همتایان فلسطینی‌شان خبر داد.

محمدی عراقی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح اقدامات جمعیت هلال احمر در پی حوادث اخیر در غزه گفت: از ابتدای بحران تماس‌های متعددی با مسوولان جمعیت هلال احمر فلسطین داشته‌ایم و همچنین مدتی قبل در نامه‌ای رسمی ضمن ابراز همدردی، آمادگی خود را برای ارسال هرگونه کمک اعلام کردیم.

وی با بیان اینکه مسئولان جمعیت هلال احمر فلسطین تا کنون رسما پاسخی به این نامه نداده‌اند،‌ گفت: جمعیت هلال احمر آماده است که بر اساس اعلام نیاز فلسطینیان کمک‌های دارویی، غذایی، بیمارستانی و ... خود را به این کشور اعلام کند اما لازم به ذکر است که دسترسی قوی به این منطقه وجود دارد.

معاون امور بین‌الملل و بشردوستانه جمعیت هلال احمر همچنین در پی اتفاق چهارشنبه غزه که به پایگاه هلال احمر فلسطین حمله شد، گفت: از ظرفیت کمیته ملی حقوق بشردوستانه استفاده و نامه‌ای خطاب به رئیس صلیب سرخ جهانی نوشته‌ایم که در پی این حمله مستقیم به پایگاه هلال احمر، موضوع مورد بررسی قرار گیرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن