خسرو حیدری در استقلال ماندنی شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۱۴۵۴۱ سایت-خوان

بازیکن ملی پوش تیم فوتبال استقلال تهران پس از توافق با مسوولان باشگاه استقلال، آبی پوش باقی ماند. به گزارش ایرنا به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال تهران، خسرو حیدری با مسوولان باشگاه استقلال تهران به توافق نهایی رسید و به مدت دو سال دیگر با این تیم تمدید کرد. قرارداد وی فردا (یکشنبه) رسمی خواهد شد. پیش از این خسرو حیدری اعلام کرد بود که از بوندسلیگای آلمان پیشنهاد جدی دارد و در صورت به توافق نرسیدن با آلمانی ها، با مسوولان استقلال تهران وارد مذاکره می شود!! .

بازیکن ملی پوش تیم فوتبال استقلال تهران پس از توافق با مسوولان باشگاه استقلال، آبی پوش باقی ماند.

به گزارش ایرنا به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال تهران، خسرو حیدری با مسوولان باشگاه استقلال تهران به توافق نهایی رسید و به مدت دو سال دیگر با این تیم تمدید کرد. قرارداد وی فردا (یکشنبه) رسمی خواهد شد.

پیش از این خسرو حیدری اعلام کرد بود که از بوندسلیگای آلمان پیشنهاد جدی دارد و در صورت به توافق نرسیدن با آلمانی ها، با مسوولان استقلال تهران وارد مذاکره می شود!!

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن