بعقوبه آزاد شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۱۲۰۰۴ سایت-خوان

بر اساس گزارش خبرنگار این شبکه تلویزیونی، در بعقوبه آرامش برقرار است و نیروهای ارتش، پست های بازرسی ایجاد کرده اند و نیروهای عشایر و مردمی به نیروهای دولتی کمک می کنند.

نیروهای ارتش عراق با پشتیبانی عشایر و نیروهای مردمی، بخش های زیادی از استان دیاله و مرکز آن شهر بعقوبه در شرق عراق را از دست تروریست ها آزاد کردند.

به گزارش خبرنگار العالم در عراق، در حال حاضر راه های ورود و خروج استان دیاله، کاملا باز است و نیروهای امنیتی و ارتش عراق در نقاط و مسیرهای استراتژیک این استان مستقر شده اند.

بر اساس گزارش خبرنگار این شبکه تلویزیونی، در بعقوبه آرامش برقرار است و نیروهای ارتش، پست های بازرسی ایجاد کرده اند و نیروهای عشایر و مردمی به نیروهای دولتی کمک می کنند.

بر اساس این گزارش نیروها و فرماندهان نظامی عراقی از روحیه بسیار خوبی برخوردار هستند و این نیروها در حال انجام عملیات نظامی پیشدستانه هستند، به طوری که شمار زیادی از افراد تحت تعقیب، دستگیر شده اند و نیروهای ارتش توانسته اند شماری از سرکردگان داعش را به هلاکت برسانند و پناهگاههای تروریست ها و حامیانشان را منهدم نمایند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن