آغاز عملیات مشاوران نظامی آمریکا در عراق

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۱۰۸۸۲ سایت-خوان

باراک اوباما،‌ رئیس جمهوری آمریکا هفته گذشته حکم اعزام ۳۰۰ مشاور نظامی به عراق را صادر کرد تا به برقراری امنیت و مبارزه با شبه نظامیان دولت اسلامی عراق و شام موسوم به داعش کمک کنند.

وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد: گروه اول از مشاوران نظامی آمریکا عملیات خود را در بغداد آغاز کردند و نیروهای بیشتر در راه این کشور است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری شینهوا، جان کربی، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در کنفرانس خبری خود با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها سفارت واشنگتن در عراق را تخلیه کرده‌اند، گفت: آمریکا دو تیم عملیاتی ویژه را مستقر کرده است که ۴۰ پرسنل دارد و آن‌ها عملیات جدید خود را آغاز کردند.

کربی تاکید کرد: حدود ۹۰ نیروی اضافی نیز به بغداد رسیده‌اند تا عملیات مشترک را آغاز کنند و چهار تیم دیگر با حدود ۵۰ نیرو طی روزهای آتی به عراق می‌رسند.

باراک اوباما،‌ رئیس جمهوری آمریکا هفته گذشته حکم اعزام ۳۰۰ مشاور نظامی به عراق را صادر کرد تا به برقراری امنیت و مبارزه با شبه نظامیان دولت اسلامی عراق و شام موسوم به داعش کمک کنند.

سخنگوی پنتاگون در کنفرانس خبری روز سه شنبه گفت: این تیم‌ها هماهنگی و آمادگی نیروهای امنیتی عراق را ارزیابی کرده و با تعیین مقرهایی در بغداد راه‌های موثر و کارآمد مبارزه با شبه نظامیان را ارائه می‌دهند.

وی افزود: این تیم‌ها ارزیابی‌های خود را به سرعت آغاز خواهند کرد و یافته‌های خود را ظرف دو یا سه هفته آتی با فرماندهان در میان خواهند گذاشت.

سخنگوی پنتاگون همچنین تاکید کرد که آمریکا روزانه ۳۰ الی ۳۵ عملیات شناسایی برفراز عراق انجام می‌دهد تا از شرایط امنیتی موجود اطلاعات جمع آوری کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن