اعلام قیمت رسمی زولبیا بامیه ماه رمضان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۰۹۹۹۴ سایت-خوان

رئیس اتحادیه قنادان گفت: بر اساس مصوبه اتحادیه، قیمت هر کیلو زولبیا و بامیه درجه یک در تهران و سایر کلان‌شهرهای کشور ۸۵۰۰ تومان و درجه دو، ۸ هزار تومان تعیین شده است به گزارش خبر آنلاین، محمد نصرتی با بیان این مطلب که قیمت زولبیا و بامیه در سراسر کشور یکسان نیست، گفت: در شهرهای کوچک که هزینه‌های جانبی کمتر است این نرخ کمتر خواهد بود. به گفته او، در سال گذشته هر کیلو زولبیا و بامیه درجه یک به قیمت هفت هزار تومان عرضه می‌شده است. رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی و شکلات با تأکید بر اینکه عرضه این محصول با قیمت بالا‌تر از ۸ هزارو ۵۰۰ تومان تخلف است، ادامه داد: مردم در صورت مشاهده هرگونه گران‌فروشی می‌توانند تخلفات احتمالی را به شماره‌ ۶۶۹۴۴۴۱۱ و ۶۶۹۴۴۹۹ و سامانه ۱۲۴ اطلاع دهند تا در کوتاهترین زمان ممکن با متخلفین برخورد شود.

رئیس اتحادیه قنادان گفت: بر اساس مصوبه اتحادیه، قیمت هر کیلو زولبیا و بامیه درجه یک در تهران و سایر کلان‌شهرهای کشور ۸۵۰۰ تومان و درجه دو، ۸ هزار تومان تعیین شده است

به گزارش خبر آنلاین، محمد نصرتی با بیان این مطلب که قیمت زولبیا و بامیه در سراسر کشور یکسان نیست، گفت: در شهرهای کوچک که هزینه‌های جانبی کمتر است این نرخ کمتر خواهد بود. به گفته او، در سال گذشته هر کیلو زولبیا و بامیه درجه یک به قیمت هفت هزار تومان عرضه می‌شده است.

رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی و شکلات با تأکید بر اینکه عرضه این محصول با قیمت بالا‌تر از ۸ هزارو ۵۰۰ تومان تخلف است، ادامه داد: مردم در صورت مشاهده هرگونه گران‌فروشی می‌توانند تخلفات احتمالی را به شماره‌ ۶۶۹۴۴۴۱۱ و ۶۶۹۴۴۹۹ و سامانه ۱۲۴ اطلاع دهند تا در کوتاهترین زمان ممکن با متخلفین برخورد شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن