جزئیات جلسه عصر امروز شورای رقابت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۰۹۴۰۶ سایت-خوان

امامی تأکید کرد: بعد از اینکه کار کارشناسی و نشست مشترک در مورد شروط شورای رقابت انجام شود، خودروسازان می‌توانند بر اساس فرمول جدید قیمت‌گذاری خودرو نسبت به تغییر قیمت محصولاتشان اقدام کنند.

جزئیات جلسه عصر امروز شورای رقابت

عضو ناظر شورای رقابت با تشریح جزئیات جلسه عصر امروز این شورا، گفت: قرارداد شرکت‌های خودروساز با مصرف کنندگان طی ۳ هفته آینده بازنگری خواهد شد به طوری که حقوق مصرف کننده در این قراردادها مد نظر قرار گیرد.

عیسی امامی در گفت‌ و گو با فارس با تشریح جزئیات جلسه عصر امروز شورای رقابت و بررسی موضوع عرضه خودرو از سوی شرکت‌های خودروساز در این جلسه، اظهار داشت: خودروسازان برای اعمال قیمت‌های جدید خودرو اعلام شده از سوی شورای رقابت باید شروط تعیین شده از سوی این شورا را اجرایی کنند، در غیر این صورت مجدداً در قیمت خودروها بازنگری می‌شود و ممکن است قیمت برخی خودروها نیز کاهش داشته باشد.

وی ادامه داد: خودروسازان می‌توانند قیمت‌های جدید شورای رقابت را بر روی محصولاتشان اعمال کنند ولی در عین حال باید ۵ شرط مورد نظر شورا را نیز اجرایی کنند.

عضو ناظر شورای رقابت با بیان اینکه فرمت قرارداد خودروسازان با خریداران طی ۲ تا ۳ هفته آینده از سوی شورای رقابت مورد بازنگری قرار می‌گیرد، افزود: موارد مربوط به عرضه خودرو از سوی خودروسازان نیز از سوی این شورا کنترل خواهد شد، به طوری که حاشیه بازار خودرو جمع شود، ظرفیت تولید خودروسازان به حد نصاب مورد نظر شورای رقابت برسد و مصرف کنندگان نیز متضرر نشوند.

وی با بیان اینکه در جلسه عصر امروز شورای رقابت، گزارشی در مورد قراردادهای شرکت‌ خودروساز و رعایت حقوق مصرف کنندگان ارائه شد، گفت: اصلاح قرارداد خودروسازان با نظر کارشناسی و به دنبال نتایج حاصل از نشست مشترک شورای رقابت با مدیران ایران خودرو و سایپا انجام خواهد شد.

امامی تأکید کرد: بعد از اینکه کار کارشناسی و نشست مشترک در مورد شروط شورای رقابت انجام شود، خودروسازان می‌توانند بر اساس فرمول جدید قیمت‌گذاری خودرو نسبت به تغییر قیمت محصولاتشان اقدام کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن