مشخص شدن شعار جام جهانی برزیل

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۰۷۵۹۹ سایت-خوان

جوزف سپ بلاتر رئیس فیفا با ارسال نامه‌ای به علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ایران از تبریک وی بمناسبت یکصدودهمین سالگرد تاسیس فدراسیون فوتبال جهانی تشکر و قدردانی کرد.

شعار مسابقات جام جهانی 2014 برزیل از سوی فدراسیون جهانی فوتبال اعلام شد.


به گزارش مهر به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، جوزف سپ بلاتر رئیس فیفا با ارسال نامه‌ای به علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ایران از تبریک وی بمناسبت یکصدودهمین سالگرد تاسیس فدراسیون فوتبال جهانی تشکر و قدردانی کرد.

در بخش دیگری از این نامه آمده‌ است:" یازده دهه از تاسیس بزرگترین بدنه فوتبال جهانی در پاریس گذشته است، جایی که گروهی از مردان متحد با اهدافی در عین سادگی، به توسعه اساسی فوتبال، سازماندهی مسابقات بین‌المللی و حل و فصل اختلافات پرداختند. این اهداف نیز همچنان تاکنون باقی مانده است.:

رئیس فیفا در ارتباط با شعار مسابقات جام جهانی ۲۰۱۴ گفت: "بسیار خوشحال هستم بیستمین دوره از رقابتهای جام جهانی فوتبال را پیش رو داریم و همه ما می‌توانیم این رخداد بزرگ ورزشی را تحت لقای این شعار "همه ما در یک جریان" و یا "all in one rhythm" جشن بگیریم."

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن