نماینده ویژه پوتین بعدازظهر در تهران

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۰۷۵۳۷ سایت-خوان

معاونان وزرای امور خارجه و نمایندگان ویژه کشورهای ساحلی دریای خزر برای شرکت در این نشست، به جمهوری اسلامی ایران سفر می‌کنند.

سفیر روسیه از برگزاری سی و هفتمین نشست گروه کاری تدوین کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر از فردا (چهارشنبه) در رامسر خبر داد و گفت که نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور این دریا به همین منظور بعدازظهر امروز به تهران می‌آید.

«لوان جاگاریان» سفیر فدراسیون روسیه در تهران در گفت‌وگو با فارس، با بیان اینکه سی و هفتمین نشست گروه کاری تدوین کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر (فردا و پس فردا) ۲۱ و ۲۲ خرداد ماه (۱۱ و ۱۲ ژوئن) در رامسر برگزار می‌شود، گفت: «ایگور برادچیکوف» معاون وزیر خارجه و نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور دریای خزر به منظور حضور در این اجلاس بعدازظهر امروز (سه‌شنبه) وارد تهران می‌شود.

معاونان وزرای امور خارجه و نمایندگان ویژه کشورهای ساحلی دریای خزر برای شرکت در این نشست، به جمهوری اسلامی ایران سفر می‌کنند.

نشست سران دریای خزر قرار است با حضور روسای جمهور پنج کشور ساحلی این دریا هفتم مهر ماه در آستاراخان برگزار شود.

نشست رامسر به منظور آماده سازی بیانیه پایانی نشست سران برگزار می‌شود.

ابراهیم رحیم‌پور معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه و نماینده ویژه رئیس جمهور کشورمان در امور دریای خزر در این نشست حضور خواهد یافت.

ترکمنستان، آذربایجان، ایران، قزاقستان و روسیه پنج کشور ساحلی دریای خزر هستند.

جاگاریان پیش از این در گفت‌وگو با فارس از برگزاری این نشست خبر داده بود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن