تایلند سایت فیسبوک را مسدود کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۰۵۱۹۵ سایت-خوان

تعدادی از کاربران اینترنتی در تایلند از مسدود شدن سایت فیسبوک در این کشور خبر دادند اما حکومت این کشور آن را رد کرده است.

حکومت نظامی تایلند دسترسی کاربران به شبکه اجتماعی فیس بوک را مسدود کرد اما مقامات تایلندی این خبر را رد کردند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، با این حال تعدادی از کاربران توئیتر در تایلند از مسدود شدن این سایت در تایلند خبر دادند.

سرهنگ «وینتای سوواری» سخنگوی ارتش تایلند گفت: ما فیس بوک را مسدود نکرده‌ایم چرا که این مساله در اختیار ما نیست.

حکومت نظامی تایلند روز ۲۲ ماه مه با کنار زدن یینگلاک شیناواترا نخست وزیر موقت این کشور قدرت را عملا در اختیار گرفت و نسبت به برگزاری تظاهرات علیه کودتا در این کشور هشدار داد.

براساس این گزارش، کمیسیون ارتباطات و رسانه‌های تایلند بعد از کودتای ارتش در تلویزیون ملی این کشور اعلام کرده بود که در صورت نیاز دسترسی به سایت‌ها را محدود خواهیم کرد.

این کمیسیون در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که هدف ما به طور کلی سانسور نیست اما محتوای وبسایتهایی را که ممکن است باعث ایجاد هرج و مرج و کشمکش در کشور شود را محدود می‌کنیم.

ارتش اعلام کرده است که به زودی انتخابات سراسری را برگزار می‌کند اما زمان دقیقی برای آن اعلام نکرده است.

همچنین فرمانده ارتش تایلند اعلام کرد که وی حکم سلطنتی به عنوان رئیس حکومت نظامی را دریافت کرده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن