لاوروف: گفتگو کلید حل بحران اوکراین است
وزیر خارجه روسیه گفت: گفتگو کلید حل بحران اوکراین است.
«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه، گفت: گفتگو کلید حل بحران اوکراین است. وی افزود: امیدواریم که مقامات جدید اوکراین به نقشه راه برای پایان دادن به بحران این کشور پایبند باشند.
به گزارش تسنیم به نقل از روسیا الیوم، پیش از این لئونید اسلاتسکی رئیس کمیته همگرایی اوراسیا و امور کشورهای مشترک المنافع دومای روسیه گفته بود: از نقطه نظر سازنده، این بهتر است که نتایج مشروع و قانونی انتخابات اوکراین به رسمیت شناخته شود و مذاکرات سازنده با مقام های جدید کی یف آغاز شود.
وی تاکید کرد: پیروزی پترو پروشنکو در انتخابات اوکراین قابل پیش بینی بوده و مقام های دومای روسیه متعهد به پیشبرد مذاکره با مقام های جدید کی یف هستند.
این مقام روسیه در ادامه گفت: نمایندگان روسی حاضر هستند تا مذاکرات خود با مقام های جدید اوکراینی را پس از انتخابات ۲۵ می گسترش دهند. ما امیدواریم تا روابط پارلمان روسیه و نمایندگان پارلمان اوکراین افزایش یابد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.