بندر ریگ ۳۵ بار لرزید

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۰۴۲۶۳ سایت-خوان

مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر متذکر شد: از مجموع این ۳۵ لرزه پنج زمین لرزه آن بزرگتر از چهار ریشتر بوده و چهار زمین لرزه نیز لرزه بزرگتر از پنج و ۲۳ زمین‌لرزه نیز بزرگتر از سه ریشتر بود.

مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر گفت: در دو روز گذشته که شاهد زلزله‌های زیادی در بندر ریگ بودیم، تعداد این زمین لرزه‌ها به ۳۵ زلزله رسید.

کاظم مرادی امروز در گفت‌وگو با فارس در بندر ریگ اظهار داشت: از ساعت ۱۲:۳۰ روز چهارشنبه نخستین زمین‌لرزه شروع شد که به دنبال آن ساعت ۱۴:۱۶ نیز زمین لرزه ۵.۴ ریشتری در عمق ۱۹ کیلومتری زمین به وقوع پیوست.

مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر گفت: کانون این زمین لرزه‌ها بندر ریگ، گناوه، شبانکاره، دشتستان بوده و گزارشی از خسارت‌های جانی و مالی اعلام نشده است.

وی با بیان اینکه حادثه هیچ‌گاه خبر نمی‌دهد و می‌تواند خسارات جانی فراوانی را در پی ‌داشته باشد، بیان کرد: باید به روند ساخت‌وساز مسکن توجه کنیم و با نهادینه‌ کردن و فرهنگ‌سازی به سمت مهندسی ‌شدن ساختمان‌ها بپردازیم.

این مسئول افزود: امیدوارم که بنیاد مسکن و شهرسازی با تلاش بیشتر و رعایت نکات فنی، ساخت و سازهای اصولی داشته باشد.

مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر متذکر شد: از مجموع این ۳۵ لرزه پنج زمین لرزه آن بزرگتر از چهار ریشتر بوده و چهار زمین لرزه نیز لرزه بزرگتر از پنج و ۲۳ زمین‌لرزه نیز بزرگتر از سه ریشتر بود.

مرادی در پایان اذعان داشت: با این وجود شورای مدیریت بحران شهرستان گناوه تشکیل شده و تیم‌های ارزیاب به بندر ریگ فرستاده شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن