سیستم های آبیاری جدید؛دستور کار وزارت نیرو

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۰۴۰۸۷ سایت-خوان

وزیر نیرو ابراز امیدواری کرد که با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، اصلاح الگوی کشت و اجرای سیستم های آبیاری جدید در دستور کار قرار گیرد و خاطرنشان کرد: اطمینان داریم با مشارکت دستگاه اجرایی و کشاورزان قادر خواهیم بود مصرف آب را بهینه کنیم بدون اینکه از میزان تولید محصولات کشاورزان و همچنین درآمد آنها کاهش پیدا کند.

سیستم های آبیاری جدید؛دستور کار وزارت نیرو

وزیر نیرو گفت: پس از احداث تصفیه‌خانه آب، کار انتقال آب از سد رودبال به شهرستان های داراب و زرین دشت آغاز خواهد شد.

به گزارش ایسنا، حمید چیت چیان در مراسم بهره‌برداری از سد رودبال گفت: کار احداث تصفیه خانه شهرستان داراب و زرین دشت آغاز شده و این پروژه حدود ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی اضافه کرد: عملیات ساخت سد رودبال داراب از سال ۱۳۸۲ شروع و ۳۳۰ میلیارد تومان برای ساخت آن هزینه شده است.

وزیر نیرو هدف از احداث این سد را تامین آب موردنیاز شرب و صنعت شهرستان های داراب، زرین دشت، استهبان و فسا بیان و اضافه کرد: سد رودبال امکان ذخیره سازی ۸۰ میلیون متر مکعب آب را فراهم خواهد کرد.

چیت‌چیان با اشاره به آغاز عملیات اجرایی خط انتقال آب سد رودبال به استهبان و فسا، در خصوص برنامه وزارت نیرو برای مقابله با بحران آب، گفت: برنامه‌ریزی های دقیق برای مدیریت بر داشت آب از شریان‎ها، چاه‎ها و منابع زیرزمینی داریم و در صدر این فعالیت ها مجهز کردن چاه به برق و نصب کنتورهای هوشمند است که به این ترتیب می توان به میزانی که پروانه صادر شده اجازه برداشت آب از هر چاه را داد.

وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، اصلاح الگوی کشت و اجرای سیستم های آبیاری جدید در دستور کار قرار گیرد و خاطرنشان کرد: اطمینان داریم با مشارکت دستگاه اجرایی و کشاورزان قادر خواهیم بود مصرف آب را بهینه کنیم بدون اینکه از میزان تولید محصولات کشاورزان و همچنین درآمد آنها کاهش پیدا کند.

وزیر نیرو در خصوص وضعیت فعلی تیم فوتبال برق شیراز و برنامه وزارت نیرو برای این تیم گفت: تأمین آب و برق مردم استان فارس در اولویت کاری وزارت نیرو قرار دارد و در کنار آن اگر در توان ما بود به احترام عشق و علاقه مردم به توسعه ورزش نیز می پردازیم.

وی در خصوص بی آبی ۵۰۰ روستای استان فارس که اکثریت آن در شهرستان داراب قرار دارد نیز گفت: چندسالی بود که ردیف ملی اعتباری برای وزارت نیرو جهت تأمین آب شرب برای روستاها پیش بینی نشده بود وبه صورت اعتبارات استانی بود، در بودجه ۹۳ با همکاری دولت و نمایندگان مجلس این ردیف دیده شده و از امسال برای تأمین آب شرب روستاها بودجه اختصاص خواهیم داد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن