شرق اوکراین همچنان ناآرام است
یک رسانه غربی از کشته و زخمی شدن ۴۱ نظامی اوکراینی در جریان حمله استقلال طلبان طرفدار روسیه به یک ایست بازرسی در شرق اوکراین خبر داد. به گزارش مهر به نقل از آسوشیتد پرس، با وجود نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات ۲۵ مه در اوکراین و هشدار غرب و اروپا درباره مداخله روسیه در این انتخابات، اوضاع اوکراین همچنان ناآرام است. این رسانه غربی با اشاره به حمله استقلال طلبان طرفدار روسیه به یک ایست بازرسی نظامی در ۲۰ کیلومتری مرکز صنعتی شهر دونتسک در شرق اوکراین از کشته شدن ۱۱ نفر و زخمی شدن ۳۰ نظامی اوکراینی خبر داد.
یک رسانه غربی از کشته و زخمی شدن ۴۱ نظامی اوکراینی در جریان حمله استقلال طلبان طرفدار روسیه به یک ایست بازرسی در شرق اوکراین خبر داد.
به گزارش مهر به نقل از آسوشیتد پرس، با وجود نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات ۲۵ مه در اوکراین و هشدار غرب و اروپا درباره مداخله روسیه در این انتخابات، اوضاع اوکراین همچنان ناآرام است.
این رسانه غربی با اشاره به حمله استقلال طلبان طرفدار روسیه به یک ایست بازرسی نظامی در ۲۰ کیلومتری مرکز صنعتی شهر دونتسک در شرق اوکراین از کشته شدن ۱۱ نفر و زخمی شدن ۳۰ نظامی اوکراینی خبر داد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.