تسهیلات مسکن زوج‌های جوان ابلاغ شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۰۲۹۰۴ سایت-خوان

میرمحمد صادقی افزود: براساس مصوبه شورای پول زوج‌هایی که از تاریخ ۱۷ دی ماه ۱۳۹۲ به بعد ازدواج کرده‌اند، مشمول دریافت تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی مسکن از بانک مسکن خواهند شد. علاوه بر این ۱۰ میلیون تومان هم تسهیلات جعاله به این زوج‌ها پرداخت می‌شود که مجموع تسهیلات پرداختی آنها را به ۶۰ میلیون تومان می‌رساند.

تسهیلات مسکن زوج‌های جوان ابلاغ شد

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی با اشاره به پرداخت ۲۳۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از طریق بانک‌ها و موسسات اعتباری در سال گذشته، گفت: در این میان سهم تولید ۳۰ درصد،کشاورزی ۹.۵ درصد و مسکن ۱۲.۳درصد بوده است.

سید علی اصغر میرمحمد صادقی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به آمار تسهیلات پرداختی بانک‌ها در سال ۹۲ اظهارداشت: در سال گذشته ۲۳۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از طریق بانک‌ها و موسسات اعتباری پرداخت شده است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات بانکی به تفکیک بخش‌های مختلف اقتصادی نشان می‌دهد از مجموع تسهیلات پرداختی در سال گذشته، ۳۰ درصد به بخش صنعت، ۹.۵ درصد کشاورزی، ۱۲.۳ درصد به بخش مسکن و ساختمان و ۴۸.۲ درصد دیگر به بخش‌ها مانند خدمات، بازرگانی، صادرات و سایر تخصیص یافته است.

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی تاکید کرد: این ارقام براساس اعلام بانک‌ها و موسسات اعتباری به دست آمده است.

* تسهیلات مسکن زوج‌های جوان بدون تغییر ابلاغ شده است

وی در پاسخ به این سوال که آیا مصوبه شورای پول و اعتبار تسهیلات مسکن زوج‌های جوان، برای دربرگیری بیشتر مشمولان اصلاح شده است، گفت: این تسهیلات تنها شامل کسانی می‌شود که از تاریخ ۱۷ دی ماه سال ۹۲ به بعد ازدواج کرده اند.

میرمحمد صادقی افزود: براساس مصوبه شورای پول زوج‌هایی که از تاریخ ۱۷ دی ماه ۱۳۹۲ به بعد ازدواج کرده‌اند، مشمول دریافت تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی مسکن از بانک مسکن خواهند شد.

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی تصریح کرد: علاوه بر این ۱۰ میلیون تومان هم تسهیلات جعاله به این زوج‌ها پرداخت می‌شود که مجموع تسهیلات پرداختی آنها را به ۶۰ میلیون تومان می‌رساند.

به گفته وی خانه خریداری شده از محل اعطای این تسهیلات به نام زوج به ثبت خواهد رسید.

به گزارش فارس، پس از انتقاداتی که نسبت به مصوبه شورای پول و اعتبار درخصوص پرداخت تسهیلات به زوج‌های جوان مطرح شد، مسئولان بانک مرکزی از بازنگری آن در خبر داده بودند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن