گزارشی از اولین روز دور جدید مذاکرات وین

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۰۲۱۵۲ سایت-خوان

اولین روز دور جدید مذاکرات نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عضو گروه «۱+۵» در وین امکان دستیابی طرفین به پیشرفتی واقعی در مذاکرات را نشان داده است.

یک مقام دیپلماتیک در وین اعلام کرده است که رایزنی‌ها و مذاکرات دو جانبه روز گذشته نشان داده است که طرفین ممکن است به پیشرفت واقعی در این دور از مذاکرات دست یابند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری «ایتارتاس»، اولین روز دور جدید مذاکرات نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عضو گروه «۱+۵» در وین امکان دستیابی طرفین به پیشرفتی واقعی در مذاکرات را نشان داده است.

این دیپلمات در گفت‌وگو با خبرنگار این خبرگزاری گفت: دیدارهای دوجانبه و رایزنی‌های انجام شده در روز گذشته نشان داده که طرفین ممکن است به پیشرفت واقعی در این دور از مذاکرات دست یابند.

وی تاکید کرد: همه طرفین به دنبال نتیجه هستند و جو حاکم بر مذاکرات بسیار سازنده است.‬

امکان اینکه تا قبل از تاریخ ۲۰ جولای طرفین بتوانند به توافق جامعی در خصوص برنامه هسته‌ای ایران برسند، بسیار زیاد است.

وی یادآور شد: بغیر از دور کنونی ، ۳ دور دیگر مذاکرات باقی مانده است، دو دور در ماه ژوئن و رایزنی‌ها در ماه جولای هم در صورت ضرورت تا ۲۰ روز ادامه خواهد یافت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن