ناجا در مرکز پاسخگویی به ایرانیان خارج از کشور

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۰۱۲۹۹ سایت-خوان

سردار صدر السادات رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا صبح فردا( یکشنبه) در برنامه ارتباط مستقیم تلفنی مسئولین با ایرانیان خارج از کشور برای پاسخگویی به سئوالات حوزه وظیفه عمومی در مرکز رسیدگی به امور ایرانیان خارج از کشور( سامانه ۲۷۷۷)حضور خواهد یافت. به گزارش ایسنا، هموطنان عزیز در صورت داشتن هر گونه پرسش در رابطه با موضوعات خدمت وظیفه عمومی، وضعیت تردد مشمولین و دانشجویان، انواع معافیت ها و . . . می توانند با تماس با شماره۲۷۷۷-۲۱-۰۰۹۸ و یا ارسال ایمیل به آدرس info@۲۷۷۷. ir پاسخ سئوالات خود را به طور مستقیم از رئیس سازمان وظیفه عمومی و همکاران وی دریافت کنند.

سردار صدر السادات رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا صبح فردا( یکشنبه) در برنامه ارتباط مستقیم تلفنی مسئولین با ایرانیان خارج از کشور برای پاسخگویی به سئوالات حوزه وظیفه عمومی در مرکز رسیدگی به امور ایرانیان خارج از کشور( سامانه ۲۷۷۷)حضور خواهد یافت.

به گزارش ایسنا، هموطنان عزیز در صورت داشتن هر گونه پرسش در رابطه با موضوعات خدمت وظیفه عمومی، وضعیت تردد مشمولین و دانشجویان، انواع معافیت ها و ... می توانند با تماس با شماره۲۷۷۷-۲۱-۰۰۹۸ و یا ارسال ایمیل به آدرس info@۲۷۷۷.ir پاسخ سئوالات خود را به طور مستقیم از رئیس سازمان وظیفه عمومی و همکاران وی دریافت کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن