جوی آرام و ترافیکی روان در جاده‌ها

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۰۱۰۹۳ سایت-خوان

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: با بررسی تصادفات فوتی و جرحی حادث در معابر برون‌شهری کشور، مهمترین علت تصادف بی توجهی راننده به جلو است. سرهنگ محمدحسین حمیدی در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: در حال حاضر اکثر جاده های کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردار هستند. رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا مهمترین علل تصادفات در معابر برون‌شهری را عنوان کرد و گفت: با بررسی تصادفات فوتی و جرحی حادث در معابر برون‌شهری کشور، مهمترین علت تصادف بی توجهی به جلو بوده است.

جوی آرام و ترافیکی روان در جاده‌ها

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: با بررسی تصادفات فوتی و جرحی حادث در معابر برون‌شهری کشور، مهمترین علت تصادف بی توجهی راننده به جلو است.

سرهنگ محمدحسین حمیدی در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: در حال حاضر اکثر جاده های کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردار هستند.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا مهمترین علل تصادفات در معابر برون‌شهری را عنوان کرد و گفت: با بررسی تصادفات فوتی و جرحی حادث در معابر برون‌شهری کشور، مهمترین علت تصادف بی توجهی به جلو بوده است.

سرهنگ حمیدی خاطرنشان کرد: همچنین صحبت با تلفن همراه، خوردن و آشامیدن حین رانندگی و صحبت با دیگر سرنشینان از موارد دخیل در تصادفات است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن