یک غرفه در نمایشگاه کتاب پلمب شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۰۰۴۸۱ سایت-خوان

غرفه انتشارات نصیرا به دلیل عرضه کتابهای سایر ناشرین و تخلفات عدیده با رای کمیته رسیدگی به تخلفات ناشران، پلمب شد. به گزارش فارس، احمد کمالی نژاد مدیر کمیته ناشران داخلی نمایشگاه کتاب پیرامون پلمب غرفه انتشارات «نصیرا» اظهار داشت: صبح امروز غرفه این انتشارات به دلیل وجود تخلف پلمب شد. وی در توضیح بیشتر عنوان کرد: این انتشارات حدود ۸ کتابی را عرضه می کرد که مجوز اعلام وصول آنها را دریافت نکرده بود ضمن اینکه تعدادی از آثار هم که دارای مجوز اعلام وصول بود مشکل محتوایی داشت که در نهایت ناشر متخلف شناخته شد و غرفه صبح امروز پلمب گردید.

غرفه انتشارات نصیرا به دلیل عرضه کتابهای سایر ناشرین و تخلفات عدیده با رای کمیته رسیدگی به تخلفات ناشران، پلمب شد.

به گزارش فارس، احمد کمالی نژاد مدیر کمیته ناشران داخلی نمایشگاه کتاب پیرامون پلمب غرفه انتشارات «نصیرا» اظهار داشت: صبح امروز غرفه این انتشارات به دلیل وجود تخلف پلمب شد.

وی در توضیح بیشتر عنوان کرد: این انتشارات حدود ۸ کتابی را عرضه می کرد که مجوز اعلام وصول آنها را دریافت نکرده بود ضمن اینکه تعدادی از آثار هم که دارای مجوز اعلام وصول بود مشکل محتوایی داشت که در نهایت ناشر متخلف شناخته شد و غرفه صبح امروز پلمب گردید.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن