تحویل ۷۰۰هزار واحد مسکونی مهر تا پایان امسال

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۹۷۹۶۸ سایت-خوان

آخوندی همچنین در جلسه شورای حمل و نقل در خراسان شمالی با بیان اینکه فکرمی کنم باید یک مقداری روی افزایش کیفیت زندگی مردم برنامه روشن داشته باشیم افزود: بیشتر تمایل دارم که مردم را مستقیما مخاطب قرار دهیم و درگیر توسعه کنیم.

وزیر راه و شهرسازی گفت: تا پایان امسال ۷۰۰هزار واحد مسکونی مهر تحویل مردم می‌شود.

به گزارش ایسنا، آخوندی افزود: پیشرفت فیزیکی این پروژه ها در حال حاضر ۸۵درصد است. مابقی واحدها نیز در سال آینده افتتاح خواهند شد.

وی با بیان اینکه راه های روستایی این استان را مورد بررسی قرار داده ایم ادامه داد: مجلس ۵۰۰هزار تن قیر در اختیار این وزارتخانه قرار داده است که موافقت کرده ایم در صورت زیرسازی و انجام کارهای اولیه در سال جاری ۳۰۰کیلومتر راه روستایی ساخته شود که جهش خوبی در توسعه راه های روستایی این استان خواهد بود.

او با بیان اینکه راه های اصلی خراسان شمالی نیز مورد بررسی قرار گرفت اظهار کرد: طی سال جاری ۶۰کیلومتر جاده به راه های اصلی این استان افزوده خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: من اهل کلنگ زنی برای اجرای پروژه ها نیستم بلکه در زمان تکمیل پروژه ها برای افتتاح آن ها حضور خواهم یافت.

آخوندی همچنین در جلسه شورای حمل و نقل در خراسان شمالی با بیان اینکه فکرمی کنم باید یک مقداری روی افزایش کیفیت زندگی مردم برنامه روشن داشته باشیم افزود: بیشتر تمایل دارم که مردم را مستقیما مخاطب قرار دهیم و درگیر توسعه کنیم.

وی با بیان اینکه ساختمان های اداری این استان هنوز تکمیل نشده اند ادامه داد: با قرار دادن تمرکز ساختمانی های اداری در خارج از شهر بجنورد، در هویت یکپارچه شهری نقص ایجاد نکنیم.

آخوندی تاکید کرد: ساختمان اداره ها باید در مرکز شهر ساخته شوند تا هویت شهری آن شهر حفظ شود.

وی در خصوص پروژه راه آهن گرگان-بجنورد- مشهد توضیح داد: ابن پروژه برای درخواست ترک تشریفات مناقصه در حال پی گیری است.

او با اشاره به اینکه اجرای این پروژه بیش از یک میلیارد یورویی پول می‌خواهد افزود: مذاکرات با طرف خارجی برای عملی شدن این پروژه ها در حال انجام است و ترک تشریفات مناقصه را به زودی انجام خواهیم داد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن