برق دوباره گران نمی‌شود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۹۴۹۹۶ سایت-خوان

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی تاکید کرد: در راستای اصلاح تعرفه برق افزایش ۲۴ درصدی دیده شده و اقدامی دیگری در این زمینه صورت نمی گیرد.

برق دوباره گران نمی‌شود

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با ابراز امیدواری نسبت به بهبود اقتصاد برق در سالی که دولت نگاه کاهش تورمی دارد، گفت: وزارت نیرو درصدد تعرفه گذاری جدید در حوزه برق نیست.

هوشنگ فلاحتیان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد:‌ با وجود این که قانون گذار به ما مجوز داده بود در سال ۹۲، ۳۸ درصد تعرفه برق را افزایش دهیم، تعرفه تنها ۲۴ درصد گران شد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا پس از هدفمندی‌ یارانه‌ها و یا تا آخر سال تعرفه برق باز هم افزایش پیدا می‌کند، تصریح کرد: پس از افزایش ۲۴ درصدی تعرفه در حال حاضر دولت تصمیم ندارد اقدام دیگری در راستای افزایش تعرفه انجام دهد و ما نیز هم راستا با برنامه ریزی‌های دولت پیش خواهیم رفت.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی تاکید کرد: در راستای اصلاح تعرفه برق افزایش ۲۴ درصدی دیده شده و اقدامی دیگری در این زمینه صورت نمی گیرد.

فلاحتیان در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با شرایطی که ایجاد می‌شود و با نگاه دولت نسبت به کاهش تورم، اقتصاد برق در سال جاری بهبود پیدا کند.

با وجود مجوز قانونی نسبت به اختیار دولت برای افزایش ۳۸ درصدی تعرفه برق، وزارت نیرو اعلام کرد که تنها تا ۲۴ درصد قیمت برق را افزایش داده و این اقدام در اواخر سال گذشته انجام شد.

حال که در سال جدید قبوض برق با افزایش ۲۴ درصدی تعرفه به گفته وزارت نیرو، به دست مردم می‌رسد دولت تاکید دارد که قیمت برق پس از هدفمندی‌ یارانه‌ها در گام دوم افزایش پیدا نمی‌کند و تا پایان سال ثابت است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن