محاکمه مبارک در دادگاه جنایی قاهره آغاز شد
منابع خبری اعلام کردند که محاکمه دیکتاتور مخلوع مصر و برخی از نزدیکان و معاونان وی در دادگاه جنایی قاهره آغاز شد. به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه الیوم السابع، دادگاه جنایی قاهره امروز محاکمه «محمد حسنی مبارک» دیکتاتور مخلوع مصر، فرزندانش «علاء و جمال»، «حبیب العادلی» وزیر کشور اسبق و شش تن از معاونانش را آغاز کرد. این محاکمه به محاکمه قرن معروف است و اشخاص نامبرده به کشتار تظاهراتکنندگان در جریان حوادث مربوط به انقلاب ۲۵ ژانویه ۲۰۱۱ میلادی، و وارد آوردن خسارت به بیتالمال از طریق صادرات گاز به اسرائیل متهم هستند.
منابع خبری اعلام کردند که محاکمه دیکتاتور مخلوع مصر و برخی از نزدیکان و معاونان وی در دادگاه جنایی قاهره آغاز شد.
به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه الیوم السابع، دادگاه جنایی قاهره امروز محاکمه «محمد حسنی مبارک» دیکتاتور مخلوع مصر، فرزندانش «علاء و جمال»، «حبیب العادلی» وزیر کشور اسبق و شش تن از معاونانش را آغاز کرد.
این محاکمه به محاکمه قرن معروف است و اشخاص نامبرده به کشتار تظاهراتکنندگان در جریان حوادث مربوط به انقلاب ۲۵ ژانویه ۲۰۱۱ میلادی، و وارد آوردن خسارت به بیتالمال از طریق صادرات گاز به اسرائیل متهم هستند.
قرار است دادگاه امروز به دفاعیات «احمد رمزی» معاون وزیر اسبق کشور در بخش امنیت مرکزی گوش فرا دهد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.