کری : اسرائیل مذاکرات صلح را به شکست کشاند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۹۴۳۹۵ سایت-خوان

وزیر خارجه آمریکا ضمن ابراز امیدواری نسبت به از سرگیری مذاکرات جدی میان طرف‌های فلسطینی و اسرائیلی، رژیم صهیونیستی را عامل شکست مذاکرات صلح خاورمیانه دانست. به گزارش ایسنا ، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، جان کری، وزیر خارجه آمریکا در سخنرانی روز سه شنبه خود در مقابل کنگره این کشور تاکید کرد: برنامه اسرائیل برای احداث ۷۰۰ واحد مسکونی در قدس شرقی، تقریبا همان چیزی است که به فروپاشی مذاکرات صلح با فلسطینی‌ها منجر شد. وی افزود: دو طرف فلسطینی و اسرائیلی در روزهای اخیر اقدامات غیر مفیدی را اتخاذ کردند اما جای امیدواری است که به راهکاری برای از سرگیری مذاکرات جدی برسند.

کری : اسرائیل مذاکرات صلح را به شکست کشاند

وزیر خارجه آمریکا ضمن ابراز امیدواری نسبت به از سرگیری مذاکرات جدی میان طرف‌های فلسطینی و اسرائیلی، رژیم صهیونیستی را عامل شکست مذاکرات صلح خاورمیانه دانست.

به گزارش ایسنا ، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، جان کری، وزیر خارجه آمریکا در سخنرانی روز سه شنبه خود در مقابل کنگره این کشور تاکید کرد: برنامه اسرائیل برای احداث ۷۰۰ واحد مسکونی در قدس شرقی، تقریبا همان چیزی است که به فروپاشی مذاکرات صلح با فلسطینی‌ها منجر شد.

وی افزود: دو طرف فلسطینی و اسرائیلی در روزهای اخیر اقدامات غیر مفیدی را اتخاذ کردند اما جای امیدواری است که به راهکاری برای از سرگیری مذاکرات جدی برسند.

کری ادامه داد: جای تاسف است اسیران فلسطینی که قرار بود روز شنبه آزاد شوند، آزاد نشدند و پس از آن اسرائیل مناقصه‌های احداث ۷۰۰ واحد مسکونی در قدس را منتشر کرد.

وی گفت: امیدواریم دو طرف مذاکراتی جدی را از سر بگیرند. ما نیز با آن‌ها همکاری می‌کنیم اما باید دو طرف اسرائیلی و فلسطینی تصمیم اصلی و مهم خود را اتخاذ کنند و ما به این مساله امیدواریم.

از سوی دیگر نفتالی بنت، وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی در واکنش به این اظهارات کری گفت: بارها تلاش کرده‌اند ما را از ساخت و ساز در شهر قدس بازدارند اما باید بگویم شهرک‌سازی‌ها باعث شکست مذاکرات صلح نشد و ما بابت این مساله از کسی عذرخواهی نمی‌کنیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن