تأکید ظریف بر مقابله کشورها با افراط گرایی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۹۳۶۰۹ سایت-خوان

وزیر امور خارجه همچنین با تاکید بر اهمیت و علاقه ایران به توسعه و ثبات و امنیت در بوسنی، آمادگی کشورمان را برای رفع برخی موانع فراروی روابط بین تهران و سارایوو و تلاش برای تقویت و گسترش روابطی برادرانه و دوستانه فیمابین دو کشور اعلام کرد.

تأکید ظریف بر مقابله کشورها با افراط گرایی

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به صدمات و خساراتی که موج افراط گرایی به ثبات و امنیت جوامع و کشورها در مناطق مختلف وارد کرده، لزوم همکاری تنگاتنگ همه کشورها را برای مقابله با این پدیده شوم یادآور شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، «ادیب بوکویچ» سفیر جدید بوسنی و هرزگوین در جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (یکشنبه) ضمن دیدار و گفت‌وگو با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان، رونوشت استوارنامه خود را تقدیم کرد.

ظریف در این دیدار تاکید کرد: ایران همواره روابطی بسیار دوستانه و قوی با مردم و کشور بوسنی و هرزگوین داشته است و در شرایط سخت در کنار مردم و کشور بوسنی بوده و از آنها حمایت کرده است.

وزیر امور خارجه همچنین با تاکید بر اهمیت و علاقه ایران به توسعه و ثبات و امنیت در بوسنی، آمادگی کشورمان را برای رفع برخی موانع فراروی روابط بین تهران و سارایوو و تلاش برای تقویت و گسترش روابطی برادرانه و دوستانه فیمابین دو کشور اعلام کرد.

ظریف همچنین با اشاره به عضویت دو کشور در سازمان‌های بین‌المللی همانند سازمان همکاری اسلامی و جنبش عدم تعهد، تبادل نظر و مشورت مستمر مسئولان دو کشور را برای تقویت تعاملات سازنده در راستای منافع و مصالح مشترک به خصوص در دوره ریاست ایران بر جنبش عدم تعهد (نم) ضروری دانست.

وی با اشاره به صدمات و خساراتی که موج افراط گرایی به ثبات و امنیت جوامع و کشورها در مناطق مختلف وارد کرده است، لزوم همکاری تنگاتنگ همه کشورها را برای مقابله با این پدیده شوم یادآور شد.

سفیر جدید بوسنی و هرزگوین نیز در این دیدار، گزارشی از روند روابط خارجی کشورش در عرصه داخلی و خارجی و در ابعاد دوجانبه ارائه و به سابقه روابط خوب دو کشور و همچنین ظرفیت‌های گسترده در دو کشور برای توسعه روابط اشاره کرد.

بوکویچ به علاقه، احترام و قدردانی مردم کشورش به دولت و مردم ایران به خاطر همه حمایت‌ها و کمک‌ها به بوسنی در دوران سخت گذشته اشاره کرد و افزود: دولت و مردم بوسنی همچنان علاقمند به توسعه و گسترش روابط با ایران هستند.

سفیر جدید بوسنی همچنین با اشاره به حجم بالای مبادلات تجاری و بازرگانی فیمابین، تاکید کرد که همه توان خود را برای توسعه بیش از پیش روابط بین تهران و سارایوو به کار خواهد گرفت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن