مذاکرات کارشناسی ایران و گروه ۱+۵ در وین آغاز شد
گفتوگوهای کارشناسی گروه "۱+۵" و ایران بر سربرنامه هسته ای تهران برای تدارک دور سوم مذاکرات امروز (پنج شنبه) در وین آغاز شد. به گزارش تسنیم، خبرگزاری ریا نووستی به نقل از یک دیپلمات آگاه گزارش داد، مذاکرات کارشناسی گروه "۱+۵" و ایران بر سربرنامه هسته ای تهران برای تدارک دور سوم مذاکرات امروز (پنج شنبه) در وین آغاز شد. لازم به یادآوری است که در پایان دور دوم مذاکرات ایران و گروه "۱+۵" که روزهای ۱۸ و ۱۹ مارس در وین برگزار شد، اعلام شده بود دور سوم مذاکرات در سطح مدیران سیاسی از روز ۷ تا ۹ آوریل و مذاکرات کارشناسی از ۳ تا ۵ آوریل برگزار می شود.
گفتوگوهای کارشناسی گروه "۱+۵" و ایران بر سربرنامه هسته ای تهران برای تدارک دور سوم مذاکرات امروز (پنج شنبه) در وین آغاز شد.
به گزارش تسنیم، خبرگزاری ریا نووستی به نقل از یک دیپلمات آگاه گزارش داد، مذاکرات کارشناسی گروه "۱+۵" و ایران بر سربرنامه هسته ای تهران برای تدارک دور سوم مذاکرات امروز (پنج شنبه) در وین آغاز شد.
لازم به یادآوری است که در پایان دور دوم مذاکرات ایران و گروه "۱+۵" که روزهای ۱۸ و ۱۹ مارس در وین برگزار شد، اعلام شده بود دور سوم مذاکرات در سطح مدیران سیاسی از روز ۷ تا ۹ آوریل و مذاکرات کارشناسی از ۳ تا ۵ آوریل برگزار می شود.
ایران و گروه "۱+۵" ماه نوامبرسال ۲۰۱۳ میلادی در مذاکرات خود در ژنو به توافقی تحت عنوان "طرح اقدام مشترک" دست یافتند که طبق آن تهران فعالیت ها در چارچوب برنامه هسته ای را کاهش داده و دسترسی کارشناسان بین المللی به تاسیسات اتمی برای بازرسی های دقیق تر را فراهم می کند و در مقابل تحریم های بین المللی علیه جمهوری اسلامی کاهش و تخفیف خواهد یافت.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.