جادوگر در جام جهانی به میدان می‌رود؟!

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۹۲۸۴۴ سایت-خوان

به احتمال فراوان علی کریمی در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل به عنوان یکی از بازیکنان تیم ‌ملی فوتبال ایران به میدان می‌رود. به گزارش فارس، فدراسیون فوتبال ایران از بازیکنانی که قرار است در اردوهای قبل از جام جهانی شرکت کنند مدارک لازم را جهت شرکت در اردوها اخذ کرده است. در همین راستا علی کریمی یکی از بازیکنانی بوده که مدارک خود را به فدراسیون داده و روز گذشته برای اخذ روادید اتریش جهت شرکت در اردوی تیم‌ملی به سفارت این کشور رفت. همچنین طبق اعلام حسن آذرنیا، کریم انصاری‌فرد و حامد لک دو بازیکنی دیگر تراکتورسازی هستند که برای اخذ روادید به سفارت اتریش رفتند.

جادوگر در جام جهانی به میدان می‌رود؟!

به احتمال فراوان علی کریمی در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل به عنوان یکی از بازیکنان تیم ‌ملی فوتبال ایران به میدان می‌رود.

به گزارش فارس، فدراسیون فوتبال ایران از بازیکنانی که قرار است در اردوهای قبل از جام جهانی شرکت کنند مدارک لازم را جهت شرکت در اردوها اخذ کرده است.

در همین راستا علی کریمی یکی از بازیکنانی بوده که مدارک خود را به فدراسیون داده و روز گذشته برای اخذ روادید اتریش جهت شرکت در اردوی تیم‌ملی به سفارت این کشور رفت.

همچنین طبق اعلام حسن آذرنیا، کریم انصاری‌فرد و حامد لک دو بازیکنی دیگر تراکتورسازی هستند که برای اخذ روادید به سفارت اتریش رفتند.

علی کریمی در جام حذفی فصل گذشته پس از اینکه پرسپولیس مقابل سپاهان در فینال این رقابت‌ها شکست خورد از حضور در تیم‌ملی فوتبال انصراف داد.

در سال جاری کریمی بارها اعلام کرده اگر بتواند به تیم‌ملی کمک کند بدون شک این کار را انجام می‌دهد و کارلوس کی‌روش سرمربی تیم‌ملی نیز بارها نسبت به حضور علی کریمی و استفاده از توانایی‌های فنی این بازیکن تاکید کرده است.

با توجه به اخذ مدارک علی کریمی و حضور او در سفارت اتریش برای دریافت روادید قرار گرفتن نام علی کریمی به عنوان یکی از مسافران تیم‌ملی فوتبال ایران به جام جهانی برزیل بسیار محتمل به نظر می‌رسد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن