روسیه کنترل پایگاه هوایی بلبک در کریمه را به دست گرفت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۹۲۷۹۷ سایت-خوان

یک رسانه غربی از کنترل پایگاه هوایی بلبک در کریمه از سوی نیروهای روسی خبر داد. به گزارش مهر، رویترز با اشاره به ورود نیروهای روسیه با خودروهای زرهی به پایگاه هوایی بلبک در بندر سواستوپول کریمه گزارش داد که نیروهای روسی کنترل پایگاه هوایی بلبک را به دست گرفتند. این رسانه غربی در ادامه با اشاره به شنیده شدن صدای تیراندازی و انفجار و حضور خودروهای نظامی در پایگاه بلبک از زخمی شدن یک سرباز اوکراینی در جریان ناآرامی ها خبر داد. رسانه های روسی پیشتر نیز با اشاره به حمله گروهی از نیروهای هوادار روسیه به پایگاه نیروی دریایی اوکراین موسوم به نووفدوریفکا در غرب شبه جزیره کریمه گزارش داده بودند که نیروهای روسی این پایگاه را تحت تصرف خود درآوردند.

روسیه کنترل پایگاه هوایی بلبک در کریمه را به دست گرفت

یک رسانه غربی از کنترل پایگاه هوایی بلبک در کریمه از سوی نیروهای روسی خبر داد.

به گزارش مهر، رویترز با اشاره به ورود نیروهای روسیه با خودروهای زرهی به پایگاه هوایی بلبک در بندر سواستوپول کریمه گزارش داد که نیروهای روسی کنترل پایگاه هوایی بلبک را به دست گرفتند.

این رسانه غربی در ادامه با اشاره به شنیده شدن صدای تیراندازی و انفجار و حضور خودروهای نظامی در پایگاه بلبک از زخمی شدن یک سرباز اوکراینی در جریان ناآرامی ها خبر داد.

رسانه های روسی پیشتر نیز با اشاره به حمله گروهی از نیروهای هوادار روسیه به پایگاه نیروی دریایی اوکراین موسوم به نووفدوریفکا در غرب شبه جزیره کریمه گزارش داده بودند که نیروهای روسی این پایگاه را تحت تصرف خود درآوردند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن