فابیوس از تعلیق عضویت روسیه در گروه ۸ خبر داد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۹۲۴۴۴ سایت-خوان

وزیر خارجه فرانسه اعلام کرد در پی موضع‌گیری روسیه در زمینه بحران کریمه عضویت این کشور در گروه هشت کشور صنعتی تعلیق می‌شود. به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری کویت، «لوران فابیوس» وزیر خارجه فرانسه در گفت‌وگو با رادیو اروپا ضمن تائید خبر لغو سفر خود و وزیر دفاع به روسیه در واکشن به اقدام روسیه در به رسمیت شناختن استقلال شبه جزیره کریمه همچنین گفت که عضویت روسیه در جمع ۸ کشور صنعتی جهان موسوم به گروه ۸ ( G۸) تعلیق شد و این گروه در قالب گروه ۷ که قبل از تقاضای روسیه برای عضویت در این گروه هم وجود داشت، به کار خود ادامه خواهد داد.

فابیوس از تعلیق عضویت روسیه در گروه ۸ خبر داد

وزیر خارجه فرانسه اعلام کرد در پی موضع‌گیری روسیه در زمینه بحران کریمه عضویت این کشور در گروه هشت کشور صنعتی تعلیق می‌شود.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری کویت، «لوران فابیوس» وزیر خارجه فرانسه در گفت‌وگو با رادیو اروپا ضمن تائید خبر لغو سفر خود و وزیر دفاع به روسیه در واکشن به اقدام روسیه در به رسمیت شناختن استقلال شبه جزیره کریمه همچنین گفت که عضویت روسیه در جمع ۸ کشور صنعتی جهان موسوم به گروه ۸ ( G۸) تعلیق شد و این گروه در قالب گروه ۷ که قبل از تقاضای روسیه برای عضویت در این گروه هم وجود داشت، به کار خود ادامه خواهد داد.

وزیر خارجه فرانسه بار دیگر تکرار کرد که کشورش فقط در صورتی که تحریم‌ها در سطح عمومی گسترش یابد، قراردادنظامی با روسیه را که بسیار برای فرانسه پرسود خواهد بود را لغو کند.

گروه ۸ علاوه بر روسیه متشکل از آمریکا، فرانسه، انگلیس، کانادا، ژاپن، آلمان و ایتالیاست.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن