بررسی وضعیت رانندگان ایرانی زندانی در عراق

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۹۱۸۳۱ سایت-خوان

حسینی در پاسخ به این پرسش که آخرین وضعیت آزادی ۳۵ تبعه ایرانی چیست؟ گفت: زمانی که وزیر کشور پرونده را در اختیار من بگذارد، آن زمان می‌توانم اظهارنظر کنم.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس از حضور وزیر کشور در کمیسیون امنیت برای پاسخگویی در خصوص اقدامات انجام شده برای آزادی رانندگان ایرانی زندانی در اقلیم کردستان عراق خبر داد.

سید فتح الله حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به بازداشت ۳۵ تبعه ایرانی در اقلیم کردستان عراق اظهار داشت: قرار شده است که عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در جلسه روز سه‌شنبه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حضور پیدا کند و پیرامون اقدامات انجام شده برای آزادی رانندگان ایرانی گزارشی ارائه دهد.

وی در پاسخ به این پرسش که آخرین وضعیت آزادی ۳۵ تبعه ایرانی چیست؟ گفت: زمانی که وزیر کشور پرونده را در اختیار من بگذارد، آن زمان می‌توانم اظهارنظر کنم.

به گزارش تسنیم، چندی پیش حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس از بازداشت ۳۵ تبعه ایرانی در اقلیم کردستان عراق با گذشت ۲ ماه بدون اینکه جرمی مرتکب شوند، خبر داده بود.

وی در خصوص علت بازداشت این افراد گفته بود: این ایرانیان به خاطر اینکه ترددشان از مرز انفرادی بوده و از طرفی با توجه به اینکه حدود یک ماه در اقلیم کردستان که از امکانات کمی در حوزه بهداشت و غذا برخوردار است، حضور داشته‌اند، ناچارا برای تامین امکانات بهداشتی و رفاهی به سمت مرزهای ایران حرکت می‌کنند، اما چون از نگاه عراق این اقدام، غیرقانونی بوده، لذا این رانندگان در حین بازگشت بازگشت شدند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن