مذاکرات فشرده برای تعیین دستمزد۹۳

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۹۱۲۶۱ سایت-خوان

در حالی که بیش از چهار ساعت از تشکیل دومین جلسه دستمزد شورای عالی کار می‌گذرد مذاکرات فشرده میان دو گروه نمایندگان کارگری و کارفرمایی بر سر تعیین دستمزد سال ۹۳ همچنان ادامه دارد. به گزارش ایسنا، نخستین جلسه دستمزد شورای عالی کار شب گذشته با حضور وزیران کار و امور اقتصادی و دارایی و نمایندگان کارگران و کارفرمایان در شورای عالی کار برگزار شد، اما به دلیل غیبت وزیر صنعت، معدن و تجارت و عدم توافق میان گروه کارفرمایی و کارگری بدون نتیجه پایان یافت. دومین جلسه شورای عالی کار که از ساعت ۵ بعد از ظهر آغاز شده هم اکنون در جریان است.

مذاکرات فشرده برای تعیین دستمزد93

در حالی که بیش از چهار ساعت از تشکیل دومین جلسه دستمزد شورای عالی کار می‌گذرد مذاکرات فشرده میان دو گروه نمایندگان کارگری و کارفرمایی بر سر تعیین دستمزد سال ۹۳ همچنان ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، نخستین جلسه دستمزد شورای عالی کار شب گذشته با حضور وزیران کار و امور اقتصادی و دارایی و نمایندگان کارگران و کارفرمایان در شورای عالی کار برگزار شد، اما به دلیل غیبت وزیر صنعت، معدن و تجارت و عدم توافق میان گروه کارفرمایی و کارگری بدون نتیجه پایان یافت.

دومین جلسه شورای عالی کار که از ساعت ۵ بعد از ظهر آغاز شده هم اکنون در جریان است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن