دیدار معاون وزیر خارجه مصر با قشقاوی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۸۵۹۴۳ سایت-خوان

علی العشیری، معاون وزیر خارجه مصر در امور کنسولی صبح دوشنبه با حسن قشقاوی همتای ایرانی خود دیدار و در خصوص مسائل مورد علاقه دو طرف گفت‌وگو کردند. به گزارش ایسنا، در این دیدار قشقاوی با اشاره به ظرفیت‌ بالای مصر در جهان اسلام از حضور فعالانه هیات مصری در اجلاس جاری کشورهای عضو D۸ تشکر کرد. معاون وزیر خارجه مصر نیز با توجه به اهمیت اجلاس کنسولی D۸ بر تلاش این کشور برای تصویب موافقت‌نامه کنسولی برای تسهیل صدور روادید بازرگانان تاکید کرد. صبح امروز اجلاس مقامات کنسولی هشت کشور عضو D۸ در تهران گشایش یافت.

علی العشیری، معاون وزیر خارجه مصر در امور کنسولی صبح دوشنبه با حسن قشقاوی همتای ایرانی خود دیدار و در خصوص مسائل مورد علاقه دو طرف گفت‌وگو کردند.

به گزارش ایسنا، در این دیدار قشقاوی با اشاره به ظرفیت‌ بالای مصر در جهان اسلام از حضور فعالانه هیات مصری در اجلاس جاری کشورهای عضو D۸ تشکر کرد.

معاون وزیر خارجه مصر نیز با توجه به اهمیت اجلاس کنسولی D۸ بر تلاش این کشور برای تصویب موافقت‌نامه کنسولی برای تسهیل صدور روادید بازرگانان تاکید کرد.

صبح امروز اجلاس مقامات کنسولی هشت کشور عضو D۸ در تهران گشایش یافت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن